Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 – 31 декември 2017

Хубави новини за Телците

27.12.2017г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последна седмица от 2017-а година. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Разполагате с достатъчно свободно време, за да обмислите възможностите за повишаване на квалификацията и стабилизиране на позициите си. Някой от присъстващите в компанията ще ви подскаже приложими варианти.

Точно между двата празника някой ще се опита да ви спретне интрига и... ще си създаде проблеми, попадайки на неправилния събеседник. Може да получите допълнителни финансови постъпления, което не означава, че трябва да прекалявате с разходите.

Телец

Празничните дни ще са спокойни, изпълнени с усещане за хармония и домашен уют. Използвайте момента, сега бихте могли да се погрижите за себе си, да си осигурите някоя коледна глезотия, за която до момента все не ви е стигало времето.

В дните между двата празника са възможни недоразумения с колегите, погрешно тълкуване на ваш жест или изказване. Реагирайте спокойно, във възможностите ви е да оправите нещата. Има вероятност да ви съобщят окуражаващи новини, свързани с ваш проект или изгодно предложение за сътрудничество.

Любовен хороскоп за 25 – 31 декември 2017

Близнаци

Нищо не е в състояние да развали прекрасното ви празнично настроение, даже не и досадните съседи мятащи пиратки и дънещи мазна чалга. В дните между двата празника, ако сте на работа, е възможно да откриете грешка в документите си или някакъв друг пропуск, който ще успеете да коригирате, за да предотвратите критики за себе си и инфаркт за шефа. Разплатете задълженията си и реагирайте на спънките от битово естество с чувство за хумор.

Рак

Ще сте много по-спокойни на празниците, ако знаете, че нямате никакви задължения. Така че помислете и се опитайте да се справите с дълговете си във всякакъв аспект: и материални, и духовни. Ще сте доста ангажирани с подготовката и организацията на самите празници, но ако успеете да овладеете отрицателните емоции и импонирате на доброто настроение на хората от обкръжението си, всичко ще е наред.

Много е вероятно в двата междинни работни дни да получите награда или друг паричен приход. Не ги икономисвайте, похарчете ги за празника. Имате нужда от развлечения, осигурете си ги.

Коментирай